Dichtbij het strand

Het strandhotel op Terschelling is een mooi hotel om te verblijven. Bij het boeken van één van de elf kamers van het strandhotel is zeer gemakkelijk. Toch is het handig wanneer er van te voren geboekt wordt bij het hotel, omdat de kleine hoeveelheid kamers al snel volgeboekt kan zijn. Bij het boeken van een kamer in het Strandhotel op Terschelling worden ook extra’s verkregen. Daarnaast zijn de kamers goed ontworpen, zodat er genoeg ruimte is en er met meerdere personen in een kamer geslapen kan worden.

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!

Het huren van een kamer

Het huren van een kamer in het Strandhotel op Terschelling is zeer gemakkelijk. Door contact op te nemen met het hotel kunnen er afspraken gemaakt worden, zodat de kamer gereserveerd en geboekt kan worden. Hierbij worden de kosten al snel duidelijk voor het boeken van het Strandhotel Terschelling.

Kosten van het huren van een kamer

De tarieven voor het huren van één van de elf kamers in het Strandhotel Terschelling hangen af van het aantal personen dat zal verblijven in een kamer. De meeste kamers hebben plek voor 2 personen. Ook zijn er een aantal kamers aanwezig waarin 3 personen kunnen overnachten. De kosten voor het verblijven van een nacht in het Strandhotel Terschelling bedragen €42,50 per persoon in een tweepersoonskamer voor een kamer aan de duinzijde. Wanneer de kamer uitzicht heeft op de zeezijde bedragen de kosten voor het huren van een tweepersoonskamer €47,50 per persoon. De kosten voor het huren van een driepersoonskamer zullen driemaal het tarief per persoon zijn.

Inrichting kamer

De inrichting van de kamers in het Strandhotel Terschelling is uniek voor een hotel. Allereerst is er een groot bed aanwezig waar minimaal twee personen in kunnen verblijven. In een kamer voor drie personen is er een extra bed aanwezig. In de kamer is ook een televisie aanwezig waar meerdere kanalen op ontvangen kunnen worden. Ook is er een wastafel aanwezig voor de persoonlijke hygiëne. Daarnaast is er ook een babybed aanwezig in de kamers. De kosten voor het gebruiken van een babybed bedragen €12,50 per nacht. Gasten kunnen ook badjassen huren. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Gasten van het Strandhotel Terschelling mogen onbeperkt gebruik maken van het gratis draadloze netwerk. Wanneer men gebruik moet maken van het internet is dit dus mogelijk en kostenloos.

Eten en drinken in het Strandhotel Terschelling

In het Strandhotel Terschelling is er voor gasten ook de mogelijkheid om te eten in het restaurant. Hier worden de gerechten vers bereid. De keuze in maaltijden in het restaurant is zeer groot. Hier kunnen gasten er voor kiezen om de maaltijd te nuttigen op het terras met zicht op de zee. Elke dag is het restaurant geopend vanaf 11:00. In de zomermaanden is het restaurant elke dag open. Tijdens de wintermaanden is het restaurant open van donderdag tot en met zondag. Bezoekers kunnen er ook voor kiezen om slechts een drankje te doen bij het Strandhotel Terschelling. Dit kan fijn zijn na een lange wandeltocht. Bezoekers van het restaurant mogen ook gebruik maken van de draadloze internetverbinding.